ОСТАННІ НОВИНИ

Роботу сесії Львівської міськради зірвали деструктивні сили

Ратуша-ForUm

|

Депутатам Львівської міської ради сьогодні так і не вдалося розпочати нормальної роботи та заслухати довгоочікуваного звіту заступника міського голови з питань містобудування та землеустрою Василя Лозинського. Сесію перенесли на наступний четвер.

Спочатку в сесійній залі бракувало кворуму. Депутати заслуховували інформацію про Комплексну програму розвитку транспорту у Львові на 2004-2006 роки. Згодом опісля поіменноїпереклички виявилося, що із 48-ми зареєстрованих народних обранців у залі реально присутні лише 32. Любомир Буняк назвав сьогоднішній зрив сесійної роботи справою рук деструктивної частини депутатів, які не бажають працювати і яким вигідно затягувати вирішення нагальних потреб, що назріли в нашому місті. Мер також запевнив, що знає імена організаторів зриву, але поки що не бажає їх називати. Проте, якщо подібні ситуації повторюватимуться й надалі, то Любомир Буняк пообіцяв обов’зково їх оприлюднити для всієї громадскості Львова. “Я буду звертатися до громадян і говоритиму їм правду” – наголосив мер Львова.

Натомість депутат ЛМР Тетяна Крушельницька сьогоднішню неприсутність депутатів на своєму робочому місці пояснила незадовільним станом здоров’я значної їх частини, плановими відпустками та простою непроінформованістю про початок сесії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *