ОСТАННІ НОВИНИ

Люблін та Львів почнуть від сьогодні співпрацювати

Ратуша-ForUm

|

Зважаючи на дружні стосунки і активні контакти між польським та українським містами, Президент міста Любліна Анджей Прушковскі та міський голова Львова Любомир Буняк підписують в ці хвилини угоду про співпрацю між двома містами.

В угоду вміщений широкий перелік питань, які від сьогоднішнього дня будуть вирішуватися спільно. Зокрема сторони обіцяють поглиблено співпрацювати у сферах економіки, місцевого самоврядування, науки, культури, освіти, туризму, спорту та громадських організацій. В угоді також згадується про обмін спеціалістами між освітніми, культурними та лікувальними інституціями, обмін творчими колективами.

Не останнє місце займає спільна розробка проектів, спрямованих на тіснішу співпрацю в рамках європейської інтеграції. Угода укладається на необмежений термін. Протие сторони мають право розірвати угоду, попередивши іншу сторону в шестимісячний термін.

Паралельно з цією угодою, буде підписана угода про співпрацю між кафедрою ортопедичної стоматології Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького та кафедрою протетики стоматологічної Люблінської медичної академії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *