ОСТАННІ НОВИНИ

Цієї ночі в операційних і палатах восьмої лікарні було 3 градуси тепла

Ратуша-ForUm

|

Через аварію теплопроводу на вулиці Луганській без опалення залишились три лікарні. За словами головного лікаря восьмої міської клінічної лікарні Ростислава Тимощука, за ніч палати та операційні лікарні встигли охолонути до 3-4 градусів тепла.

Про відключення від тепла лікарню попередили завчасно, проте ремонтна усранова пообіцяла, що теплоенергію не подаватимуть з 9 години ранку до 17 вечора. Під час ремонту сталася аварія, яка спричинила відсутність теплопостачання до 5 години ранку.

Пан Тимощук констатує, що, на щастя, нічого страшного за ніч не сталося, проте бентежить той факт що з початку опалювального сезону це вже дев’яте відключення цього медичного закладу. Щоразу про відключення попереджають завчасно, але це не рятує від незручностей. Ростислав Тимощук розповів також, що через будівництво Сихівського мосту проводяться демонтування, заміна та ремонт теплових магістралей, що призводить до відключення від тепла.

У приймальній пологового будинку на вулиці Джорджа Вашінгтона кореспондента Ратуші-ForUm повідомили, що відключення не вплинуло на роботу медичної установи.

Заступник головного лікаря з лікувальної роботи Львівської обласної дитячої спеціалізованої клінічної лікарні Зиновій Іваськевич запевнив, що його медична установа готова до таких несподіваних обставин – у лікарні добре ущільнені вікна, тому після майже добового відключення температура залишалася на рівні 17 градусів тепла.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *