ОСТАННІ НОВИНИ

Нинішній день на Львівщині буде оголошено регіональним святом - Тарас Чорновіл

Ратуша-ForUm

|

“На Львівщині нинішній день буде оголошено регіональним святом, – так прокоментував ForUmу факт переведення до Києва начальника ДПА у Львівській області Сергія Медведчука народний депутат України Тарас Чорновіл. – Святкуватимуть майже всі – і прокучмівські сили, і антикучмівські. Адже львівський Медведчук – це людина, яка вміє собі робити тільки ворогів і створювати всім тільки проблеми. Водночас це буде дуже невеселий день для загальноукраїнського контексту. Тому що такі методи, які практикував Сергій Медведчук у Львівській області, як розправа з опонентами, спроби захоплення власності, ліквідація бізнесу опонентів, руйнування опозиційних ЗМІ через переслідування їхніх засновників – буде набагато ширше використовуватися загалом по Україні.

Думаю, це буде застосовано не тільки в контексті створення економічної бази для наступних перегонів, але й в чисто політичному процесі для того, щоб закрутити гайки, які не зміг закрутити Кравченко.

Це безумовне посилення есдеків. З іншого боку вони втрачають контроль за Львовом. Тому що кого б не поставили на місце молодшого Медведчука, подібного варіанту контролю не буде. Це означає, що той самий Сендега стане повноцінним губернатором, що зможе зітхнути “Львівська газета”, оживе львівський бізнес. Загалом це залежить від того, хто буде призначений на місце Медведчука у Львові. Але навряд чи знайдеться ще одна бездушна людина, яку можна буде назвати повним спадкоємцем молодшого Медведчука“.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *