ОСТАННІ НОВИНИ

Михайло Сендак їде до Києва відстоювати права депутатів

Ратуша-ForUm

|

Голова Львівської обласної ради Михайло Сендак сьогодні їде до Києва, щоб вкотре поговорити про неприпустимість тиску на депутатів Львівщини. Він має попередню домовленість про зустріч з мером Києва О. Омельченком, головою ВРУ В. Литвином і прем’єр-міністром В. Януковичем – повідомив він сьогодні під час зустрічі з журналістами.

М. Сендак вважає, що той тиск, який останнім часом чиниться на депутатів, здебільшого представників “Нашої України” може навіть спричинити вуличні протести. І в тому, що люди вийдуть на вулицю буде вина влади. На його думку, останнім часом не зникає тенденція : або ти вступаєш в СДПУ(о) або ми тобі не дамо працювати.

Крім цього, М. Сендак торкнеться мукачівської проблеми і від Рад Львівщини висловить офіційне незадоволення з приводу ситуації з обранням голови цього закарпатського міста. Зокрема, таку пропозицію сьогодні під час зборів “Рад Львівщини” вніс голова Старосамбірської райради М. Пецинда, який заявив, що тиск на Міську раду Мукачева є неприпустимим, а указ президента “незаконним”, бо знімати голову можуть тільки депутати або народ, який його обирав. Цю пропозицію підтримали всі присутні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *