ОСТАННІ НОВИНИ

Питання Галицького ринку застрягло в судах

Ратуша-ForUm

|

Розірвання угоди про оренду Галицького ринку між містом та ТзОВ “Галицький ринок” застрягло у судах, повідомив під час прес-конференції міський голова Львова Любомир Буняк. За його словами, зараз існує дивна ситуація, бо одну серію судів з цим же товариством, місто повністю виграло. Йдеться про позов ТзОВ на рішення міськвиконкому про закриття ринку. За слвоами Л.Буняка, позичачі пройшли усі інстанції, аж до касаційної скарги на рішення Апеляційного суду Львівської області, і всі вони були на користь міста.

“Однак коли упрвління комунального майна взернулося до суду з приводу розриву угоди з ТзОВ “Галицький ринок”, то справа чомусь застрягла і знаходиться у судах по сьогодні” – підкреслив міський голова. За його словами, до керівництва міста звертається чимало інвесторів, які хочуть побудувати на місці ринку сучасний торгово-офісний центр, однак поки судові справи не вирішені, ніхто вкладати коштів не хоче і не може.

Водночас, міський голова поідомив, що на одному з найближчих засідань виконкому буде розглянута ситуація з судовими справами міської влади. При цьому він знову повернувся до питань судових ухвал по заборгованій зарплаті вчителям. “Тільки у Львові суди поприймали рішення про стягнення цієї заборгованості з місцевого бюджету, тоді як в інших областях суди визнали борг вчителів, але виплату коштів відтермінували до того часу, поки з боку Кабміну не буде усталено механізму випалти коштів по 57 статті” – підкреслив міський голова Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *