ОСТАННІ НОВИНИ

Міський голова заступників не звільнятиме

Ратуша-ForUm

|

Попри те, що цього року двом заступникам мера – Любові Максимович та Василеві Кравціву виповнюється 60 років, міський голова Львова не збирається відправляти їх на пенсію. Як зазначив сьогодні під час прес-конференції Любомир Буняк, він обов’язково продовжить цим двом заступникам термін перебування на посаді, оскільки вони є добрими фахівцями.Водночас, він не збирається позбуватися свого заступника із питань містобудування та землеустрою Василя Лозинського, незважаючи на негативну оцінку його діяльності з боку депутатів міської ради.

“На наступному сесійному засіданні буде звіт Лозинського і, можливо, що депутати приймуть своє рішення. Але моє рішення – це моє рішення. Як міський голова, я маю право робити те, що схочу” – підкреслив Л.Буняк. Водночас він нагадав, що свого часу депутати висловили недовіру Василю Кравціву, але міський голова цього рішення не підтримав. Натомість Кравців, за словами Л.Буняка, побачив свої недоліки, змінив дещо поведінку і зараз до нього претензій уже немає. “Я переконаний, що якщо з ним нормально поговорити, то він, як і Кравців, зрозуміє свої недопрацювання” – підкреслив Л.Буняк.

Водночас він повідомив, що збирається зробити ряд кадрових перестановок серед чиновників мерії, оскільки вони не відповідають його уявленням про чесних і фахових працівників.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *