ОСТАННІ НОВИНИ

З Новим Роком!

Ратуша-ForUm

|

Колектив “Ратуша-ForUm” сердечно вітає усіх жителів інтернетрів і, зокрема, колег-журналістів із Новим роком. Хай у 2004 році буде більше цікавих тем, вартих Вашого пера і менше недоречностей і прикростей, які також трапляються у нашому професійному житті. Усіляких Вам гараздів і капелюх грошей на додачу – це ніколи не буває зайвим.

Упродовж двох місяців свого існування у світовій павутині ми прагнули подавати якомога більше новин, які були б цікавими як для наших колег з інших видань, так і для загалу серферів. Сподіваємося, що нам це хоча б трошки вдалося. Також сподіваємося, що у новому році нових відвідувачів нашої сторінки ставатиме щораз більше, а постійні наші читачі не розчаруються у тому, що ми робимо. Зі свого боку обіцяємо зробити все можливе, щоби чогось такого не сталося.

Наступні два тижні – аж до 12 січня “Ратуша-ForUm” працюватиме у святковому режимі – подаватимемо тільки супер-супер новини (якщо вони трапляться), а вже з 12 січня повернемося до звичного он-лайнового життя.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *