ОСТАННІ НОВИНИ

Веселі і кмітливі пофестивалили на честь Нового року

Ратуша-ForUm

|

Справжнім фестивалем веселих і кмітливих стала передноворічна зустріч студентських команд КВК у міському палаці культури імені Гната Хоткевича. Організатори – директор палацу Ігор Мартиненко та художній керівник Валерій Москаленко подбали, аби фестиваль став святом для всіх його учасників та глядачів.

У фестивалі взяли участь команди зі Львівського національного університету імені Франка (команди “Плазма”, “Прімавера” та “Парадокс”), Львівського аграрного університету (“Нокдаун”), філії Дніпропетровського інституту інженерів залізничного транспорту (“Лафа”), Західноукраїнського колегіуму (100%FeM) та Сихівської гімназії (“Невгамовні”). Остання команда, на кілька років молодша і, відповідно, завзятіша на тлі більш академічних старших колег, отримала приз за краще виконання фінальної пісні.

Втім, без призів, як командних так й індивідуальних, не залишився ніхто. Одні команди були сильніші в одних конкурсах, інші виділялись у інших (всього команди змагались в п’яти номінаціях). А приз від інформаційних спонсорів фестивалю – газети “Ратуша” та Інтернет-сайту “Ратуша-ForUm” – отримав член команди “Плазма” Юрій Казимирчук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *