ОСТАННІ НОВИНИ

Представлено начальника Головного управління МНСУ у Львівській області

Ратуша-ForUm

|

Щойно представлено начальника Головного управління МНСУ у Львівській області. Ним став Олег Копистинський, який до цього часу очолював Управління пожежної безпеки та аварійно-рятувальних робіт, що з 25 грудня реорганізоване у Головне управління МНС України у Львівській області.

Нового начальника ГУ МНС представив заступник Міністра України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи полковник внутрішньої служби Віталій Петрович Бут.

На цю посаду полковник Копистинський призначений наказом міністра ще 17 грудня. Його призначення відбулося за поданням губернатора Олександра Сендеги.

Оптимістично налаштований перший заступник губернатора Леонід Мельник, який був присутній на призначенні, висловився: “Від сьогодні ми спокійні, що в області буде все гаразд.” До речі, новий 38-річний начальник ще студент. Зараз Олег Копистинський навчається в аспірантурі інституту пожежної охорони і готує дисертацію.

За інформацією центру протипожежної пропаганди, тепер вже, Головного управління МНС України у Львівській області, з 26 грудня вже не існує Головного управління з питань надзвичайних ситуацій ЛОДА, а його колишній начальник генерал Титаренко пішов на пенсію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *