ОСТАННІ НОВИНИ

Молдавани та чеченці продовжують штурмувати наш кордон

Ратуша-ForUm

|

Чечено-молдавська навала насунулася на наш кордон минулої доби. В контрольованій прикордонній зоні працівники ДПС затримали 14 громадян Молдови та 7 чеченців, повідомляє прес-служба західного регіонального управління ДПС України. Цього дня оперативно-пошукова група застави “Оноківці” Чопського прикордонного загону в 50 метрах від лінії державного кордону затримала 3 громадян Молдови, які мають при собі внутрішні паспорти та міграційні картки. А в пункті пропуску “Малий Березний” Чопського прикордонного загону в 400 метрах від лінії державного кордону затримав трьох громадян Молдови без документів. Затримані намагалися в незаконний спосіб потрапити на територію України.

Цього ж дня прикордонний наряд “Контрольний пост” застави “Оноківці” на трасі сполученням Ужгород – Великий Березний, затримав на підступах до кордону автомобіль “ВАЗ”, в якому знаходились двоє громадян України та 2 громадян Молдови. Про причини перебування в контрольованому прикордонному районі затримані наразі дають пояснення прикордонникам. Приблизно через три години той же наряд на тій же трасі затримав ще один автомобіль “ВАЗ”. В ньому знаходились водій – громадянин України та 6 громадян Молдови. Затримані молдавани також мають паспорти та міграційні картки. Над поясненням природи такої сезонної міграції громадян Молдови у бік державного кордону України зараз працюють компетентні органи.

А прикордонний наряд застави “Ужгород” біля лінії державного кордону затримав 7 громадян Російської Федерації (Чечня) – двоє чоловіків, дві жінки та троє дітей. Громадяни Чечні намагалися подолати загороджувальний паркан і нелегально потрапити до сусідньої Словаччини. При собі затримані мають паспорти громадян Російської Федерації та свідоцтва про народження.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *