ОСТАННІ НОВИНИ

Роман Іваничук підтримав своїх колег по перу

Ратуша-ForUm

|

Роман Іваничук зробив безпрецендентний в історії незалежної україни крок – придбав на тисячу гривень двадцять комплектів літературної серії українських авторів і планує розповсєдити їх в обласні універсальні наукові бібліотеки Сходу України та в Крим.

Для купівлі книг, Іваничук виділив 1/8 Львівської літературної премії, яку йому вручать завтра. Об’єкт підтримки письменника – видавничий проект “Приватна колекція” під керівництвом Василя Габора, який видає літературна агенція “Піраміда”. До колекції наразі входять п’ять книг: лауреат минулорічної премії форуму видавців “Приватна колекція”, в якій вміщені вміщені прозові твори сорока провідних українських літераторів, “Захід сонця в Урожі” Галини Пагутяк, “Землі роменські” Ніни Бічуї, “Введення у БА-БА-БУ” Віктора Неборака та “Книга екзотичних снів та реальних подій” Василя Габора.

Усі вищеперелічені твори отримали схвальну оцінку Романа Іваничука. Не виключено, що в продовжені серії український читач побачить книжки і самого Іваничука.

Комплекти книг, які підписав Іваничук отримають найрусифікованіші міста. Обділеними залишаться лише Львів, Ужгород, Івано-Франківськ, Тернопіль та Рівне. Пан Роман вірить, що цей крок змусить звернути увагу на сучасну українську літературу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *