ОСТАННІ НОВИНИ

До пам’ятника Чорноволові поклали квіти

Ратуша-ForUm

|

Сьогодні з нагоди 66 річниці від дня народження В’ячеслава Чорновола депутати Львівської облради, молоді рухівці, голова ЛОО “Батьківщина” Іван Денькович і учні школи ім. Чорновола вшанували його пам’ять покладанням квітів.

“Якби наша держава була дійсно незалежною, злочин проти В’ячеслава Чорновола був би розкритий,” – сказав голова Львівської обласної ради Михайло Сендак. На його думку, Чорновола знищили: “до того, кого не можна зігнути, застосовують інші методи, які і застосували до нього”. Він вважає, що, якби сьогодні підтримували ідеї Чорновола, то ситуація в країні була б зовсім іншою. “Як політик Чорновіл відзначався швидкою реакцією і вмінням передбачувати, це в нього було інтуїтивним” – заявив Сендак.

На думку заступника голови облради Ігоря Держка, в українському політикумі бракує людини рівня Чорновола, а тому не дивно, що сьогодні представники різних політичних сил і різних поколінь прийшли схилити перед ним голови.

“Тих людей, які могли вплинути на хід історії знищували, так було і з Чорноволом” – сказав Степан Давимука, – “вони знищили людину, яка була авторитетом”. А голова “Просвіти” Ярослав Пітко вважає, що дуже важливо, що зібралося багато молоді, бо саме вони мають продовжувати ідеї Чорновола.

Віче на вшанування пам’яті В’ячеслава Чорновола закінчилося виконанням гімну України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *