ОСТАННІ НОВИНИ

Затримано провідника нелегальних мігрантів

Ратуша-ForUm

|

Одного з організаторів каналу нелегального переправлення громадян через державний кордон затримано 19 грудня в пункті пропуску “Шегині” разом з трьома громадянами, яких він переправляв через кордон, інформує ЦГЗ УМВСУ у Львівській області.

За даними ЦГЗ, операцію затримання провели працівники УБОЗ УМВСУ у Львівській області разом з працівниками Державної прикордонної служби. У її результаті затримано 22-річного жителя міста Мостиська, який за попередньою змовою з іншими членами злочинної групи, організував незаконний перехід державного кордону до Республіки Польща кількох громадян України для подальшого їх переправлення до країн Західної Європи за допомогою підроблених зкордонних паспортів. Окрім нього правоохоронці затримали 23-річного львів’янина, 29-річного жителя Києва та 43-річного львів’янина, які намагалися перетнути державний кордон за закордонними паспортами на чужі прізвища.

Зараз усі затримані перебувають під вартою в ІТТ Мостиського прикордонного загону. За цим фактом проводиться подальша перевірка для виявлення інших членів організованої злочинної групи та прийняття відповідного рішення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *