ОСТАННІ НОВИНИ

Працівники ЛТБ скаржаться на Людмилу Майор до обласної ради

Ратуша-ForUm

|

До Львівської надходять численні скарги від працівників Львівської державної телерадіокомпанії у зв“язку із тиском, який чинить на працівників заступник Генерального директора Л.Майор, повідомляє прес-служба обласної ради.

 

За даними прес-служби,  до обласної ради звернувся завідувач відділу освітніх та соціальних програм О. Прокіп. Завідувач скаржиться, що запланована на 13 грудня програма “Родина”, у якій мав взяти участь заступник голови обласної ради Андрій Парубій, була “без жодної аргументації знята з ефіру”.

 

Опріч того, на дії пані Майор скаржиться обласній представницькій  владі і дирекція міжнародних програм та фільмовиробництва. “П.Майор дозволяє собі знімати з ефіру програми, які критикують митницю, податкову, структури МВС, веде однобічну політичну інформативність, показуючи тільки політиків СДПУ(о)“ – говориться у зверненні працівників дирекції.

 

“Зважаючи на це, обласна рада звертається до Генерального директора ЛДТРК із проханням розібратися у ситуації, що склалася і вважає неприпустимим тиск, що його чинять на журналістів” – говориться у повідомленні прес-служби.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *