ОСТАННІ НОВИНИ

“Сільмашпобуту” відрізають світло

Ратуша-ForUm

|

 

У понеділок розпочнуть роботи з припинення електропостачання об’єктів, що перебувають на балансі ДП “Сільмашпобут”, яке заборгувало понад 200 тисяч гривень – повідомили Ратушу-ForUm у відділі корпоративнах зв’язків ВАТ “Львівобленерго”.

 

Як виявилося ДП “Сільмашпобут” протягом останніх чотирьох місяців взагалі не платив за спожиту електроенергію і не реструктуризував старі борги. Тобто з 22 грудня без електроенергії можуть залишаться відомчий будинок по вул. Величковського,14, а також сходові клітки під’їздів у відомчих будинках по вул. Спокійній, 26 – 31, вул. Кондукторській, 3, 5, 5а, 7, 9, 11, вул. Сулими, 12 та вул. Зигзаг, 19 (у цих будинках діє поквартирний облік електроенергії, тому в помешканнях електроенергія буде).

 

Наразі не відомо, хто пояснить мешканцям відомчих будинків чому вимкнули електроенергію, навіть, якщо вони за неї заплатили. Повідомлення, яке “Львівобленерго” надіслало керівникові “Сільмашпобуту” Р. Ковалику повернулося.

 

Про заплановане відключення працівники “Львівобленерго” повідомили мера Львова        Л. Буняка, начальника управління вугільної промисловості та паливно-енергетичного комплексу ЛОДА З. Новикевича, голів Шевченківської і Франківської районних адміністрацій міста Львова та прокурорів цих районів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *