ОСТАННІ НОВИНИ

Відпочинок та оздоровлення дітей – справа державна

Ратуша-ForUm

|

Заходи щодо забезпечення виконання Державної програми відпочинку та оздоровлення дітей на період до 2008 року затверджено сьогодні Львівським міськвиконкомом. Вони, зокрема, передбачають розвиток мережі оздоровчих закладів та зміцнення їх матеріально-технічної бази, відпочинок дітей в оздоровчих таборах “Старт” та “Ватра” у сколівських Карпатах, фінансову підтримку громадських організацій при проведенні ними молодіжних таборів, серед них львівській станиці Пласту.

Окремим рядком визначено забезпечення оздоровлення дітей, постраждалих під час Скнилівської катастрофи, дітей із соціально незахищених сімей та проведення спеціалізованих змін для підлітків, які перебувають на обліку у відділах у справах неповнолітніх.

Дивною є ситуація з дітьми-інвалідами. Юридичні казуси не дозволяють забезпечити їх необхідними коштами, оскільки вони ніби-то вже отримують адресну державну допомогу, яка насправді є просто мізерною, у розмірі кількох десятків гривень. Утім, при бажанні вихід знайти можна. Так, цього року Шевченківський район міста винайшов можливість допомогти оздоровленню чотирьох дітей-інвалідів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *