ОСТАННІ НОВИНИ

УРП “Собор” подарувала Президентові на Миколая трійко різок

Ратуша-ForUm

|

Вчора ЛОО УРП “Собор” надіслала Леонідові Кучмі посилку з трьома різками вартістю 30 копійок на адресу Банкова,1. Всередині посилки була ще й записка “Від святого Миколая (ЛОО УРП “Собор”)”. Подарунок мають отримати сьогодні – повідомив голова регіональної організації УРП “Собор” Ростислав Новоженець.

 

Він каже, що львівські республіканці прагнули “народним методом покритикувати президента і довести, що Львів його не чекає”, аби Леонід Кучма  не подумав, що “Львів його з радістю зустріне”.

 

Р. Новоженець важає, що Л. Кучма не приїхав сьогодні, бо, можливо, прислухався порад оточення і не наважився зробити це через прогнозовані акції протесту. Проте УРП “Собор” не здається, голова обіцяє відслідковувати всі повідомлення про ймовірний приїзд президента і готуватися до нього. Тепер представники львівської опозиції чекають візиту глави держави на святвечір.

 

“Президент таки приїде,” – переконаний Р. Новоженець, – “він балотуватиметься на третій термін”. Незважаючи на дату приїзду він обіцяє влаштувати президентові “теплу зустріч”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *