ОСТАННІ НОВИНИ

Губернатор підсумовує роботу за рік

Ратуша-ForUm

|

Економіка Львіщини за цей рік показала позитивний результат: вдалося залучити 80 мільйонів доларів іноземних інвестицій, здати близько 20 шкіл в експлуатаці і підвищити на 120 гривень середню зарплату – повідомив голова ЛОДА Олександр Сендега в інтерв’ю “Львівській газеті”.

 

За його словами, до кінця цього року також планують задати в експлуатацію другу чергу онкоцентру і Сихівський шляхопровід. О. Сендега вважає, що за два роки середня зарплата зросте більше ніж у півтора раза, а вже наступного року –  на 40 гривень і становитиме 500 грн. На його думку, наступного року область отримає 80 мільйонів доларів інвестицій. “Ми є привабливою територією, до нас хочуть іти, з нами  хочуть працювати. Тому наразі працюватимимемо над тим, щоб зняти гострі питання, які час від часу виникають, щоб інвестор знав, що влада сприятимен вирішенню проблем” – каже О. Сендега.

 

“Якщо такі темпи підтримуватимемо надалі, то, я думаю, люди будуть в достатку, люди будуть у достатку, при зарплаті, буде зайнятість – і ми не на словах, а на ділі житимемо краще” – вважає О. Сендега.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *