Тигр-людоїд на арену львівського цирку не вийде

Ратуша-ForUm

|

До Львова привезли небезпечного тигра, який смертельно травмував 24-річну дресирувальницю Сніжану Даутову в Одеському цирку, повідомляє “Наш репортер”. Після десятиденного карантину дворічного усурійського тигра Шерхана визнали здоровим. Зараз тигра повернули російському цирку, який гастролює у Львові. Небезпечну тварину тримають у клітці якнайдалі від стороннього ока. Дирекція Львівського цирку відмовляється показувати тигра й журналістам.

Усурійського тигра Шерхана загибла приборкувачка виховувала з місячного віку. Що стало причиною нещасного випадку під час проведення репетиції, зараз з`ясовує одеська прокуратура, яка порушила кримінальну справу за фактом загибелі. В Одеському цирку висловили версію, що учасники гастролей не дотрималися правил техніки безпеки. За 125-річну історію цирку це перший смертельний випадок на манежі.

Випадок з тигром Шерханом у Львові оповито таємницею. Небезпечну тварину нікому не показують. І навіть про перебування тигра у Львівському цирку розповідають неохоче. Шерхана повернули його власникам — керівництву російського цирку, яке зараз перебуває у Львові.

Що відомо уже напевне, то те, що Шерхан уже ніколи не виступатиме в цирку, адже тварина, яка хоч раз спробувала кров, стає дуже небезпечною. Найімовірніше, тигра незабаром можна буде побачити у вольєрі одного з російських зоопарків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *