ОСТАННІ НОВИНИ

Сендак з Медведчуком з’ясовували, хто керує облрадою

Ратуша-ForUm

|

Фракція “Соціальна справедливість” покинула сесійну залу за півгодини до кінця сесії після заяви Сергія Медведчука, що там “діється безчинство”. Причиною непорозуміння був розгляд питання про затвердження кошторису видатків на утримання виконавчого апарату облради на наступний рік.

На думку депутатів “Соціальної справедливості”, в апараті забагато працівників, а відтак кошторис видатків теж завищений. Вони також висловилися проти відшкодування депутатам облради витрат, які пов’язані з депутатською діяльністю, які передбачають щомісячні компенсаційні виплати в сумі 100 гривень (хоч це питання в даний момент не розглядали). Після підтримки кошторису голосами 42 депутатів, представники “Соціальної справедливості” заявили, що більшості в залі насправді немає і голосування недійсне. Голова облради Михайло Сендак не погодився з цією заявою. У відповідь Сергій Медведчук заявив, що депутати його фракції покидають сесію. “Якщо ви думаєте, що керуєте, то ви помиляєтеся” – сказав С. Медведчук, на що М. Сендак не забарився з відповіддю: “Якщо ви думаєте, що ви керуєте, то вам не довго лишилося”. Після виходу із сесійної зали депутатів “Соціальної справедливості” голова зробив поіменну перекличку і таки нарахував 45 депутатів.

Голосів 42 депутів вистачило, аби прийняти кошторис видатків на утримання облради та її апарату. Наступного року на це передбачено 2048 тисяч гривень, на 200 тисяч більше, ніж минулого. У комплексі з питанням про кошторис з подачі М. Сендака його заступникові Андрієві Парубію присвоєно п’ятий ранг.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *