ОСТАННІ НОВИНИ

За минулу добу в області було шість пожеж

Ратуша-ForUm

|

Підрозділами УПБ та АРР МНС України у Львівській області протягом доби для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж та проведення інших рятувальних заходів, здійснено 72 виїзди, з них 6 на пожежі, повідомляє центр протипожежної пропаганди УПБ та АРР МНС України у Львівській області. В результаті вжитих заходів ліквідовано 6 пожеж, врятовано майна на суму 32 тисячі гривень.

16 грудня о 14 год.30 хв. в м. Львові по вул. братів Тимошенків , 2а виникло загорання шафи в кабінеті паспортистів ЛКП „Вулецьке“.Орієнтовні збитки 300 гр. Причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при проведенні газозварювальних робіт . Підрозділи пожежної охорони на гасіння пожежі не викликались .

17 грудня о 02 год.56 хв. в м. Стрий по вул. Січових Стрільців, 18 виникла пожежа в приміщенні майстерні по ремонту холодильників приватного підприємця Сливко Романа Григоровича. Вогнем знищено обладнання по ремонту холодильників. Збитки – 4000 грн. Врятовано майна на суму 15000 гр. Причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації газового опалення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *