ОСТАННІ НОВИНИ

Дві дитини загинули внаслідок пожежі

Ратуша-ForUm

|

3-річний і 1-річний хлопчики задихнулися чадним газом, внаслідок пожежі, що сталася вчора в селі Добрівляни Стрийського району, повідомляє начальник Центру протипожежної пропаганди УПБ та АРР МНС України у Львівській області Павло Василенко.

За попередніми прогнозами експертів, як повідомляє центр протипожежної пропаганди УПБ та АРР МНС України у Львівській області, пожежа сталася через те, що батьки залишили дітей без нагляду, вони почали бавитися сірниками, чим викликали пожежу. Порушена кримінальна справа, за якою зараз ведеться слідство.

Дітей мати залишила без догляду близько 9:00 ранку. Тоді вона пішла в райцентр, виясняти стосунки зі своїм чоловіком, який не спав ціє ночі вдома. Діти, вірогідно, гралися сірниками, намагалися розпалити пічку, як роблять це старші, проте сірник чи папір потрапив на ганчір’я, яке лежало поряд м’якого крісла. Коли вони побачили дим, то намагалися приховати тліюче ганчір’я і заховали його під ліжко, самі ж сховалися під ковдрою. Проте крісло вже тоді почало тліти.

Мати, яка застала свою домівку в диму, зразу вилила відро води на крісло і підбігла до дітей. Коли вона побачила, що їм погано, побігла до найближчого телефона і викликала швидку. Сусіди, що збіглися на подію вилили на крісло ще одне відро води і остаточно загасили пожежу.

Прибулі лікарі намагалися повернути дітей до життя, проте один з братів помер в кареті швидкої допомоги, а другий в районній лікарні.

З початку року у Львівській області внаслідок пожеж загинуло 3 дітей віком до 16 років. Причина трагедій – пустощі залишених без нагляду дорослих дітей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *