ОСТАННІ НОВИНИ

Іноземні експерти презентували Перший проект стратегії розвитку Львівщини до 2015 року

Ратуша-ForUm

|

Низка львівських інституцій, а також 2 консалтингові групи з Великобританії, консультативна група регіонального розвитку Польщі та інші іноземні організації презентували сьогодні перший Проект стратегії розвитку Львівщини. Дослідження проводилися за кошт Агенції міжнародного розвитку Великобританії.

За словами керівника проекту Кшиштофа Хербста, розробники ставили перед собою мету не робити добре, а робити швидко, саме тому проект названий першим. Після внесення заперечень, пропозицій, інших поглядів дослідження відновиться і його наслідком стане Другий (завершений) проект стратегії розвитку Львівщини до 2015 року.

Документ вміщує в собі попередню діагностику різних сфер життя нашого регіону, бачення розвитку Львівської області, а також чітко вміщені кроки, що необхідно зробити для покращення добробуту населення. Адже “добробут населення, – як говорить розробник документу Гжегож Гожеляк, – є головною метою всієї діяльності органів регіональної та місцевої влади.”

Головні наголоси в документі ставляться на зміцненні приватного сектору економіки, іноземне інвестування, зміцнення наукового потенціалу, а також на розвиток культури та туризму.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *