ОСТАННІ НОВИНИ

Інститут “Львівдіпронафтохім” має нового директора і залишається державним

Ратуша-ForUm

|

Львівський інститут проектування нафтопереробних і нафтохімічних підприємств залишається державною власністю, попри спроби приватизації з боку київського інституту “Укрнафтохімпроект”, повідомляє прес-служба обласної адміністрації з посиланням на начальника головного управління промисловості ЛОДА Ростислава Сороку

“З приватизацією цього підприємства ми могли б втратити напрацювання, накопичені за попередні роки. Залишивши “Львівдіпронафтохім” державним підприємством, ми не дозволили собі втратити прибутковий стратегічний об”єкт інтелектуальної власності та чималі надходження до бюджету, запобігли виникненню дефіциту у сфері виконання проектних робіт для українських підприємств нафтопереробки та нафтохімії (особливо у західному регіоні України)” – заявив Ростислав Сорока. За його словами, інститут отримав нового керівника – Валерія Курліщука.

“Львівдіпронафтохім” – інжинірінгове підприємство з висококваліфікованими спеціалістами, оснащене комп’ютерною та копіювальною технікою, програмами для виконання економічних, технологічних, природоохоронних, конструкторських розрахунків та креслень. Інститут має необхідні державні ліцензії, зокрема для виконання проектних робіт в інших державах, і вже більше 60 років виконує в короткі терміни за оптимальними для замовника цінами проектні роботи для України, Росії та інших країн. За проектами Інституту реконструйовані і побудовані в Україні – ВАТ “НПК Галичина” (Дрогобич), ВАТ “Нафтохімік Прикарпаття” (Надвірна Івано-Франківська о-сть), ВАТ “ЛУКОЙЛ- Одеський НПЗ” (Одеса), ВАТ “АЗМОЛ” (Бердянськ), ВАТ “ГАЛОЛ” (Дрогобич), ВАТ “Львівський дослідномаслозавод” та ін. Крім того, за проектами “Львівдіпронафтохіму” побудовано низку технологічних установок виробництва присадок і мастил на нафтопереробних заводах Росії, Білорусі, Казахстану та Узбекистану.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *