ОСТАННІ НОВИНИ

“Наша Україна” пропонує свій варіант бюджету міста

Ратуша-ForUm

|

Напередодні затвердження бюджету Львова на 2004 рік , проект якого завтра розглядатимуть на сесії міської ради, фракція “Наша Україна” запропонувала свій варіант бюджету, внісши до запропонованого проекту низку змін. Народний депутат України Тарас Чорновіл заявив, що через неготовність і поспішність завтра депутати можуть і не затвердити проект бюджету Львова на наступний рік.

“Ми за те, щоб прийняли бюджет. Бо без цього документу контроль за розподілом коштів буде обмеженим” – підкреслив член фракції “Наша Україна” Богдан Бедрило. Головним чином, нашоукраїнці пропонують внести корективи до проекту бюджету, спрямовані на соціальні пріоритети розвитку міста, вважаючи, що запропонований проект є недостатньо соціально орієнтованим. Оскільки, на їхню думку, основна частина коштів виділяється на водопостачання та теплоенергетику. Крім цього, депутати важають нереальним прогноз очікуваних надходжень від продажу землі, який на 2004 рік становить 30 мільйонів (цьогоріч дохід від продажу землі сягає 8 мільйонів).

“У нас є недовіра до певних заступників міського голови. Тому ми не можемо довіряти тим цифрам, які затвердив виконком. Але при умові взаємних поступок можемо завтра дійти згоди. Ми робили уступки вже два роки, тепер хочемо, щоб уступили і нам” – заявив голова бюджетної комісії Львівської міської ради Володимир Тринька. А Тарас Чорновіл в свою чергу наголосив на тому, що завтра міська рада не має права затверджувати бюджет, оскільки, на його думку, він не достатньо збалансований.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *