ОСТАННІ НОВИНИ

Посадовці ВАТ “Самбірський райагромашпостач” вкрали в держави склад і бульдозер

Ратуша-ForUm

|

Співробітники спецпідрозділу УСБУ у Львівській області виявили факт зловживання посадовим становищем службовими особами ВАТ “Самбірський райагромашпостач”, повідомляє прес-група УСБУ у Львівській області.

Під час приватизації державного підприємства “Самбірське районне підприємство матеріально-технічного постачання райагромашпостач” і реорганізації його в ВАТ “Самбірський райагромашпостач”, до інвентарного опису його основних засобів не були внесені склад та бульдозер, які належали підприємству. Новостворене акціонерне товариство не викупило через Фонд державного майна зазначені основні засоби і не поставило його на баланс, хоча використовувало його в сільськогосподарській діяльності.

Через деякий час після приватизації посадові особи ВАТ продали не викуплені у держави склад і бульдозер двом підприємствам і виручили майже 40 тисяч гривень.

За даним фактом слідчим відділом УСБУ порушено кримінальну справу за ст. 191, ч.5 ККУ (привласнення, розтрата майна, або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем). За цей злочин передбачене позбавлення волі на термін від 7 до 12 років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *