ОСТАННІ НОВИНИ

“Наша Україна” підбила підсумки 2003 року

Ратуша-ForUm

|

Роботу “Нашої України на Львівщині змогли відчути пересічні громадяни, кожен депутат мав у своєму фонді по 12 тисяч гривень для допомоги соціально незахищеним мешканцям – повідомив сьогодні під час підсумкової прес-конференції керівник фракції “Наша Україна” в обласній раді Олег Канівець.

За його словами, позитивним у роботі фракції є налагодження співпраці між ОДА і облрадою та відлагодження механізму по формуванню бюджету. “За ініціативою фракції, облрада прийняла звернення про недопустимість входження України в ЄЕП та неприйнятність проекту політичної реформи” – згадав він, – “хоч це обернулося репресіями проти депутатів”.

Депутат Роман Гайдучок наголосив, що цього року покращилися зв’язки з партнерами з Івано-Франківська, а також “НУ” вдалося змінити склад президій і комісій, а відтак представники “Соціальної справедливості” позбулися головування. “Тепер вони намагаються поставити під сумнів юридичну сторону ріщення, але воно правомірне,” – наголосив він, – “Депутати відмовилися від голосів внаслідок тиску”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *