ОСТАННІ НОВИНИ

“Кращий кухар” і “Кращий кондитер” стали бронзовими призерами

Ратуша-ForUm

|

Учні Львівського вищого професійного училища ресторанного сервісу та туризму вибороли дві бронзові нагороди у номінаціях “Кращий кухар” та “Кращий кондитер” на Фестивалі кулінарного мистецтва, який проходив у Києві – повідомляє прес-служба ЛОДА.

У конкурсах взяли участь понад 100 учасників із 13 областей України. Серед львів’ян перемогу отримала Білінська Надія та Козин Ольга. У рамках фестивалю проводили також третій чемпіонат України з кулінарії, третій Всеукраїнський конкурс офіціантів, чемпіонат барменів України і перший молодіжний чемпіонат України з кулінарії серед юніорів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *