ОСТАННІ НОВИНИ

Асоціація видавців пропагувала роздержавлення регіональної преси

Ратуша-ForUm

|

Перспективи роздержавлення преси в Україні та особливості висвітлення діяльності органів влади та місцевого самоврядування обговорили сьогодні учасники круглого столу “Місце і роль регіональної преси в об’єктивному і збалансованому інформуванні громадян”. Зустріч, організована Українською асоціацією видавців періодичної преси (УАВПП), зібрала представників органів влади, видавців і редакторів газет областей західного регіону України.

Нинішній круглий стіл став уже п’ятою подібною зустріччю, організованою УАВПП. Попередні пройшли в Одесі, Рівному, Хмельницькому та Дніпропетровську.

Президент УАВПП Михайло Вейсберг, відомий львів’янам як видавець тижневиків “Галицькі контракти” та “Тиждень”, зазначив, що ідея роздержавлення засобів масової інформації неоднозначно сприймається в різних регіонах України. Так, якщо в Одесі ця ідея не знаходить підтримки, то на Львівщині до неї ставляться загалом прихильно.

УАВПП об’єднує 52 видавництва періодичної преси, що видають більше 100 газет і журналів загальним накладом 5 млн. примірників на тиждень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *