ОСТАННІ НОВИНИ

Колегія ОДА розглядає програму економічного і соціального розвитку області

Ратуша-ForUm

|

У ці хвилини колегія при голові ОДА розглядає проект програми соціально, економічного та культурного розвитку Львівської області на 2004 рік. Як зазначив у своєму виступі заступник голови з питань економіки Степан Лукашик, головними пріоритетами розвитку області залишаються підвищення рівня життя наслення і стабільний розвиток економіки регіону.

За прогнозами С.Лукашика, стабільне економічне зростання промислвості області дозволить говорити про збільшення реальних доходів населення. “Якщо зараз середня зарплата в області становить 460 гривень, то наступного року ця цифра буде збільшена на 10%” підкреслив він.

Крім того, програмою передбачено розвиток економіки за рахунок внутрішніх та зовнішніх інвестицій. Саме внутрішні інвестиіцї є головним рушієм розвитку області, бо з майже трьох мільярдів гривень, що їх отримала область у цьому році прибилизно 80 млн. доларів США є прямими іноземними інвестиціями, решта припадає на внутрішні інвестиіції усіх видів. У разі затвердження цього проекту разом з додатками, його розглядадтимуть депутати обласної ради на сесійному засіданні 17 грудня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *