ОСТАННІ НОВИНИ

“Львівська газета” хоче скаржитися на Горецького до Вищої ради юстиції

Ратуша-ForUm

|

“Львівська газета” має намір скаржитися на суддю Горецького до Вищої ради юстиції Анатолія Горецького, повідомив Ратуша-ForUm директор “Газети” Юрій Назарук. За його словами, представники видання вважають несправедливими дії цього судді під час процесу газети проти ПП “Папірус-2002”, рішення у якому було виненсено учора – суд визнав, що заголовок і підзагловок публкації “Львівської газети” про ПП “Папірус-2002” завдали шкоди підприємству і за це газета повинна відшкодувати “Папірусу-2002” 1,5 тисячі гривень, хоча позовні вимоги сягали 100 тисяч гривень.

За словами Ю.Назарука, суддя не задовльнив ні одного клопотання “Газети”, що само по собі є великою підставою для подання апеляції, але крім того, представники видання вбачають у таких діях судді несправедливість щодо видання як учасника процесу і хочуть поскаржитися на нього до Вищої ради юстиції.

Таке бажання може бути тим більше умотивоване, що суддя Горецький веде ще одну справу – позов до “Львівської газети” начальника Західної регіональної митниці Тараса Козака за передрук публікації з польської газети “Жеч посполіта”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *