ОСТАННІ НОВИНИ

“Концерн Галнафтогаз” відкрив 73-ю заправку мережі “ОККО”

Ратуша-ForUm

|

Учора в Тернополі було відкрито 73-ій автозаправний комплекс мережі “ОККО”, що належить львівському ВАТ “Концерн Галнафтогаз”. Як повідомила прес-служба концерну, кошторисна вартіть будови становить 500 тисяч доларів. АЗК зведено за кредитні ресурси, отримані в рамках кредитної лінії, що її отримало тернопільське ЗАТ “Терра”, яке входить до складу концерну.

“Сьогоднішня заправка є другою у проекті розвитку мережі “ОККО” в Тернопільській області, підтриманому ЄБРР”, – говорить консультант проекту Андрій Худо, – “на початку 2004 року ми запустимо АЗК “ОККО” в Теребовлі, а до кінця 2004 року відкриється ще дві – в Чорткові та Монастириськах.”

ВАТ “Концерн Галнафтогаз” належить до трійки найбільших власників АЗС в Україні. Концерн володіє мережею АЗК „ОККО“, що складається з 73 сучасних комплексів. Загалом „Концерну Галнафтогаз“ належить близько 170 АЗС у Львівській, Івано-Франківській, Закарпатській, Тернопільській, Вінницькій, Рівненській, Хмельницькій і Чернігівській областях, а також у Києві. У 2003 році компанія Dun & Bradstreet (D&B) присвоїла ВАТ “Концерн Галнафтогаз” рейтинг (D&B Rating) 4А-2.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *