ОСТАННІ НОВИНИ

Руський блок” розіграв прелюдію перевороту 1917 року

Ратуша-ForUm

|

Учора прихильники “Руського блока”, які зібралися біля пам’ятника Іванові Федорову, висловили своє обурення з приводу чергового підняття цін на хліб та погіршання становища ветеранів, пенсірнерів й інших малозабезпечених верств населення.

Голова міської партійної організації “Руський блок” Олег Безбородов запропонував свій варіант виходу з “голоду”. На його думку, українському урядові слід звернутися до керівництва Росії, Казахстану та Білорусії й інших країн СНД і попрохати надати надлишки хліба, які Україна зможе віддати з урожаю наступного року. Виступи мітингуючих лунали лише російською мовою, а гасла преконували присутніх, що тільки російські обійми здатні подарувати Україні щастя. А представниця “Руського блока” Людмила Струпчевська заявила, що незважаючи на те, що Україна лише для українців, росіяни у Львові будуть завжди.

Насамкінець мітингуючі зачитали свої вимоги до українського уряду, в яких вони вимагають: запровадити фіксовані ціни на хліб, передати під суд розкрадачів урожаю 2002 року, та створити державний комітет, щоб недопустити голоду, ввести спеціальний податок на багатих людей, річний дохід яких перевищує 100 тисяч гривень, та припинити переробку зерна на спирт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *