ОСТАННІ НОВИНИ

Ще раз про екологію

Ратуша-ForUm

|

Зараз в приміщенні Державного лісогосподарського об’єднання “Львівліс” проводиться круглий стіл, присвячений екологічній проблематиці нашого регіону. Головним нововведенням цього заходу є те, що про екологію прийшли поговорити представники бізнесових кіл, громадських організацій, влади та науки, звідки й назва круглого столу: “Перспективи вирішення екологічних проблем Львівщини: влада, бізнес, наука, громадськість”. Метою проведення круглого столу є вироблення спільної позиції стосовно напрямів екологічної політики у форматі відкритого діалогу між представниками влади, науки, громадських організацій, бізнесових кіл.

Основними екологічними проблемами регіону визначені порушення екологічної рівноваги на територіях, що зазнали шкідливого впливу внаслідок діяльності таких підприємств, як Яворівський та Роздільський ДГХП “Сірка”, Стебницький ДГХП “Полімінерал”, шахти Львівсько-Волинського кам’яно-вугільного басейну, хімічне та біологічне забруднення поверхневих вод басейнів рік Дністер, Західний Буг, Сян та інші.

На обговоренні був присутній перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Леонід Мельник, який, як і інші учасники, ще раз наголосив на важливості діалогу між науковцями, бізнесменами, громадськими організаціями та владою, тим більше у таких серйозних темах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *