ОСТАННІ НОВИНИ

Львів перестає бути містом розбитих ліхтарів

Ратуша-ForUm

|

Ситуація із зовнішнім освітленням Львова поступово покращується – таку оптимістичну заяву зробив директор МКП “Львівсвітло” Сергій Дурановський. Відреконструйовано, зокрема, зовнішнє освітлення на вулицях Зеленій, Вашингтона, Промисловій, Миколайчука, Хмельницького, Чупринки, Федьковича, Тобілевича, Рудницького, Виговського, Під Дубом, Липинського, Личаківській, Левицького, Кульпарківській, на Скнилівському мості, у парку Просвіти. Таких результатів вдалося досягнути завдяки збільшеному бюджетному фінансуванню цієї галузі. У 2003 р. на експлуатаційні видатки зовнішнього освітлення передбачено 4 млн. 66,9 тис.грн., що на 50,1 відсотків більше у порівнянні з 2002 роком. За 11 місяців з них уже освоєно понад 3 млн.200 тис.грн.

Першочерговими завданнями підприємства директор МКП “Львівсвітло” Сергій Дурановський вважає освітлення старої частини – візитки нашого міста, підтягнути до відповідного рівня освітлення магістральних вулиць. Результати у цьому напрямку вже є. Загалом станом на 11 листопада процент горіння світлоточок у місті перевищував 50 відсотків, а у Галицькому районі ця цифра сягає 75 відсотків. Придбано три автогідроприймачі (вишки), які дотепер підприємству доводилося брати в оренду. Реконструюється системи керування вуличним освітленням і до кінця року планується закупити 16 електричних шаф.

У наступному році “Львівсвітло” очікує на збільшення фінансування, що дозволить підприємству покращити існуючий стан освітлення міста, а також приділити більше уваги “обділеним” районам, таким, як Рясне чи Левандівка.

А ще директор “Львівсвітла” пообіцяв львів’янам новорічний сюрприз – головна ялинка міста цього року сяятиме по-іншому.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *