ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові немає підстав для нагнітання політичного протистояння – Любомир Буняк

Ратуша-ForUm

|

Дружньою та діловою назвав атмосферу учорашньої зустрічі з представниками блоку “Наша Україна” міський голова Львова Любомир Буняк. “Відразу скажу, що скандалу на який дехто рораховував не було – проблем у стосунках з політичними партіями групами та фракціями у мене не було і не існує – я до всіх ставлюсь однаково” – підкреслив Любомир Буняк. За його словами, народні депутати просили його прояснити ситуацію, що склалася довкола підприємства “Лаура” та виділення земельної ділянки ВАТ “Іскра” і ще кількох питань, але на думку міського голови, це не ті питання, які могли б призвести до політичного протистояння. Любомир Буняк переконаний, що немає потреби загострювати якісь проблеми, бо існує звичайна робоча ситуація.

“В місті сьогодні є стабільна ситуація в усіх напрямках міського господарства, хоча є сили, яких це не влаштовує. Якщо комусь сьогодні вигідна нестабільність у місті і нагнітання політичного протистояння, то нехай це буде на їх совісті. Для цього немає ніяких підстав, і громадськість повинна знати про це“ – підкреслив міський голова Львова.

Він зазначив, що сторони домовилися про наступні зустрічі як з представниками “Нашої України” у Львові, так і з лідером блку Віктором Ющенком. Водночас, Л.Буняк заявив, що результатом таких зустрічей буде підписання формальної угоди між “Нашою Україною” та міським головою. “Ми домовилися про наступні зустрічі, домовилися, що скріпимо нашу співпрацю конкретним документом у формі меморандуму або угоди“ – повідомив міський голова Львова і підкреслив, що був би дуже задоволений, якби ця співпраця пішла на користь місту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *