ОСТАННІ НОВИНИ

Діти просять в Миколая плакати із героями серіалу „Бригада“

Ратуша-ForUm

|

Вже всьоме Мальтійська служба допомоги допомагає прийти Святому Миколаю до дітей з інтернатів з Львівщини. До святого Миколая надійшло майже 4 000 листів від дітей з 40 інтернатів та сиротинців Львівської області.

За словами заступника директора МСД у Львівській області Олексія Побурка, понад 6 000 індивідуальних подарунків отримають діти з сиротинців та інтернатів. Те, що ця цифра більша на 2 000 від листів на ім’я Святого Миколая пояснюється тим, що є діти, які ще не вміють писати чи не надаються навчанню. Крім того подарунки надійдуть ще 375 дітям з товариства “Надія”, які хворі на дитячий церебральний параліч.

Цього року до благородної справи – збору коштів на подарунки для обділених дітей – залучилося вдвічі більше спонсорів, головні з яких АЗС “ОККО”, мобіл-салони “Менс” та “Евант”. Кожен бажаючий зможе долучитися до цього, пожертвувавши щось в одну з 60 скарбничок, встановлених на АЗС “ОККО”. До речі, кожну гривню із скарбнички “ОККО” помножить у п’ять разів.

Окрім цього, в акції буде проведена підакція “Українські банки допомагають Святому Миколаю”. Для цього, в радіотаксі 0-65 будуть встановлені звичайні літрові банки для пожертв, які по закінченню акції передадуть дітям з інтернатів.

Цікаво, що кілька років тому у своїх листах до Миколая діти просили машинки, ляльки та солодощі. “Зараз, – говорить Олексій Побурко, – лялька чи машинка це швидше виняток. Натомість діти почали просити збірники найновішої російської попси, плакати з героями телесеріалу “Бригада” чи косметички.

Пан Побурко також відзначив, що якщо після акції залишуться кошти чи вони надійдуть пізніше 21 грудня, то цей залишок буде використаний для індивідуальних потреб притулків та інтернатів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *