ОСТАННІ НОВИНИ

ОУН в Україні та ряд громадських організацій виступили на захист мера Львова

Ратуша-ForUm

|

Створити міський громадсько-патріотичний комітет підтримки міського голови Львова Любомира Буняка з розширеними повноваженнями із захисту чільного міського голови пропонують ОУН в Україні, громадська організація „Добробут”, благодійний фонд „Марія”, а також Західноукраїнська регіональна професійної спілки працівників підприємництва. Про це заявлено у зверненні до політичних і громадських організацій Львова, повідомляє „Контекст-медіа”.

Автори звернення також вважають, що „міська громада Львова повинна зупинити газетно-бюрократичну травлю міського голови і закликають міського голову провести чистку кадрів міського та районного рівнів, ввівши до виконавчих органів міста людей за двома критеріями: професіоналізм та патріотизм”.

„Висловлюємо глибоке обурення та патріотичну стурбованість соціально-політичною ситуацією, яка склалася навколо нашого міського голови, шановного Любомира Буняка, — зазначено у зверненні. — Політична та економічна програма діяльності Любомира Буняка, його бачення перспектив розвитку міста, добробуту львів’ян, покращання умов життя стали надією та сподіванням сотень тисяч львів’ян. Громада обрала достойного поводиря своєї долі. Але на даний час робота міського голови та міських служб стає заручником політичних ігрищ напередодні президентських виборів 2004 року. Їм важко зрозуміти, що окрім їх удільно-княжих амбіцій у веденні міста є добробут, життя і майбутнє сімей та дітей львів’ян”.

Автори звернення просять всіх небайдужих надсилати пропозиції за адресою: Львів, 79006, а/с11000.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *