ОСТАННІ НОВИНИ

Павло Барнацький проти призначення Олега Сала начальником УМВСУ у Львівській області

Ратуша-ForUm

|

Ротації, які з квітня проводять на Львівщині мають на меті призначити начальником УМВСУ у Львівській області Олега Сала – заявив сьгодні під час сесії консультант комісії ВРУ по боротьбі з корупцєю і організованою злочинністю Павло Барнацький.

За його словами, на О. Салові лежать цілі томи справ в СБУ. “Є п’ять справ, де фігурантом проходить Сало” – зазначив він. В інших випадках, за словами Барнацького, він теж дотичний, а при розгляді було б звільнено багатьох працівників.

На думку Барнацького, в квітні місяці цього року президент і Кабінет міністрів запланували ротацію саме для того, щоб зробити в кінцевому результаті начальником О. Сала. “Напад на Рябошапка теж не був випадковістю”, – сказав він, – “відомі винуватці, але не відомо, хто буде їх затримувати”.

Щоб довести кримінальне минуле О. Сала, Барнацький згадав про перевезення вим з-за кордону шести фольксвагенів нібито для своєї родини, а згодом ці авто через ДАІ викупили для інших потреб. “На сьогодні все вище керівництво УМВСУ їздить на контрабандних машинах” – наголосив він.

Не випадковим, на його думку, було і підвищеня Сала з рангу капітана до полковника теж “сталося внаслідок корупційних дій”. Під кінець своєї промови Павло Барнацький звернувся до голови ОДА Олександра Сендеги з проханням не підтримувати кандидатуру Сала на місце І. Адамчука.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *