ОСТАННІ НОВИНИ

Мистецтвом бойового гопака найкраще володіють львів’яни

Ратуша-ForUm

|

Відкритий чемпіонат Львівської області з українського рукопаш-гопака пройшов у вихідні у спорткомплексі Академії ветеринарної медицини. Організаторами чемпіонату виступили Федерація українського рукопаш-гопака та управління з питань фізичної культури та спорту ЛОДА.

Перший віце-президент Федерації українського рукопаш-гопака Микола Величкович М. привітав усіх учасників чемпіонату з реєстрацією Федерації українського рукопашу гопак. 21 листопада 2003 року Міністерство юстиції України видало свідоцтво про реєстрацію. Президентом Федерації став народний депутат України Олег Тягнибок.

Окрім львів’ян, у змаганнях взяли участь сильні спортсмени з Тернополя, Чернівців, Кіровограда з Івано-Франківщини та Волині.

Протягом двох днів 56 спортсменів у важкій конкуренції йшли до перемоги. Найсильнішими виявилися господарі змагань, що посіли перше командне місце, завоювавши чотири перших, два других і одне третє місце.

Навдзвичайно видовищним був поєдинок між львів’янином Григорієм Унгуряном та представником Волині Павлом Назарчуком – неодноразовими переможцями різноманітних турнірів та чемпіонатів. З мінімальною перевагою перемогу здобув Павло Назарчук, отримавши, крім цього, приз чемпіонату за кращу техніку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *