ОСТАННІ НОВИНИ

“Наша Україна” зустрінеться з Любомиром Буняком сьогодні ввечері

Ратуша-ForUm

|

Лідери політичних партій, що входять до блоку “Наша Україна” у Львівській області та міський голова Львова Любомир Буняк зустрінуться сьогодні увечері, аби обговорити питання подальших взаємостосунків, повідомив сьогодні під час прес-конференції народний депутат і голова ЛОО УНП Олекса Гудима.

За його словами, зустріч запланована на вечір і на нейтральній території, щоби усі сторони розмови могли почувати себе розкуто. Предметом розмови між представниками найбільшої політичної сили у Львові та головою міста стануть перспективи подальшої співпраці між сторонами і віднайдення компромісу в існуючих проблемах.

Не обійдеться під час цієї зустрічі і найбільш дражливої теми – ініціативи щодо дострокового відкликання міського голови з посади, що пропонує лідер львівських рухівців Ярослав Кендзьор. За словами О.Гудими, політрада блоку у Львівській області цю ідею не підтримала, а сам її ініціатор після довгих розмов зі своїми однопартійцями „відійшов від цієї ідеї в її агресивному виді”.

Очевидно, що кожен із партійних лідерів “Нашої України” матиме свій набір претензій до міського голови. Зі слів провідника ЛОО УНП, він найжорсткіше ставитиме питання щодо кінотеатру імені Шевченка, де мав би розміститися штаб “Нашої України” та стосунки міського голови з пресою. Олекса Гудима сподівається, “ що міський голова не робитиме заяв, які провокуватимуть конфлікти з медіа”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *