ОСТАННІ НОВИНИ

Податківці та міліція пригальмовують роботу єдиного реєстраційного офісу

Ратуша-ForUm

|

Робота єдиного реєстраційного офісу міста Львова, який був створений в липні цього року, сьогодні пригальмовується через небажання в ньому працювати представників Львівської державної податкової інспекції та міліції. Про це Ратуші-ForUm розповів начальник управління промисловості та підприємництва Львівської міської ради Василь Щеглюк.

Єдиний реєстраційний офіс, за словами Василя Щеглюка, створили з метою спрощення процедури реєстрації підприємств, відповідно до якої підприємець повинен стати на облік в багатьох державних структурах. А тепер єдиний реєстраційний офіс об’єднав представників кожної із цих структур. “Якщо відділ буде повноцінно працювати, то ми видаватимемо свідоцтва фізичним особам за 2-3 дні, а юридичним до 15 днів (а згодом і до 5 днів)” – підкреслив Василь Щеглюк. Однак, представники податкої та міліції не з’являються на своє робоче місце, відтак порушують ланку налагодженої співпраці.

“Перший крок ми вже зробили – обладнали офіс, на який затратили 54 тисячі гривень, та взяли на себе функіцію відлагодити між працівниками співпрацю. Крім того, щодня нагадуємо податківцям та міліції, надсилаючи листівки, про укладену з нами угоду співпраці. Відповідей поки що нема” – наголосив Василь Щеглюк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *