ОСТАННІ НОВИНИ

Львів і Лодзь розвивають партнерство

Ратуша-ForUm

|

Сьогодні Львівська міська рада та рада міста Лодзі (Польща) підписали угоду про співпрацю. Про це під час прес-конференції повідомив міський голова Львова Любомир Буняк. За його словами, ця угода надає ширші можливості для обміну товарами між бізнесменами обох міст та взаємному залученню інвестицій.

Зі свого боку президент Лодзі Єжи Кропивніцкі підкреслив, що зустріч між кількома десятками польських та українських підприємців уже приносить плоди, але ще більші може дати, бо на його думку, перспектива співпраці між обома містами є дуже привабливою. Крім того, учора торгово-промислова палата та Регіональна господарська плата міста Лодзі підписали рамкову угоду про партнерство в рамках візиту делегації цього польського міста до Львова

Окрім економічних зв’язків було налагоджено й культурні. Зокрема, представники Нового театру з Лодзі підписали угоду з львівським театром “Воскресіння”, який вони мають намір запросити на фестиваль драматургії Кароля Войтили, а крім того, на день міста у травні наступного року. Водночас, наступного року театр сподівається показати у Львові дві свої вистави за творами Александра Фредра та Михайла Булгакова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *