ОСТАННІ НОВИНИ

Відбудеться восьмий ярмарок кар’єри

Ратуша-ForUm

|

1-2 грудня 2003 року в Палаці спорту “Україна” відбуватиметься 8-ий Ярмарок кар’єри для молоді. Як повідомляє прес-служба обласної адміністрації, цей захід провадиться під егідою Партнерства сприяння зайнятості у Львівській області.

До участі в ярмарку запрошено представників влади, освіти, громадськості, молодь, а також близько 40 керівників підприємств, установ і організацій презентуватимуть свою діяльність. Серед них – ВАТ “Агромашпроект”, Дрогобицький долотний завод, ЗАТ “Світоч”, ВАТ “Іскра”, ЗАТ “Львівський автомобільний завод”, Procter&Gamble, ТзОВ “Магік”, ЗАТ “Гал-ЕКСПО”, компанія “Фокстрот”, ТзОВ “Комфорт-сервіс”, торговельна мережа “Десятка” та інші.

Працедавці матимуть змогу розв’язати проблеми з добором кваліфікованого персоналу, одержати фахові консультації з питань трудового законодавства та законодавства про зайнятість, ознайомитися з банком резюме незайнятого населення, зокрема, молодих спеціалістів тощо. Натомість для молоді участь у Ярмарку ﷓ добра нагода безпосередньо поспілкуватися з потенційними працедавцями, довідатися про наявні вільні робочі місця та вакантні посади, одержати професійну консультацію спеціалістів служби зайнятості. Також буде проведено ряд тренінгів як для тих, хто хоче знай ти чи змінити роботу, так для працедавців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *