ОСТАННІ НОВИНИ

Екс-працівниця тютюнової фабрики вимагає визнати її хворобу професійною

Ратуша-ForUm

|

Львів’янка Мирослава Крупа вимагає визнати її хворобу професійною, а також переглянути рішення судів – саме для цього вона прийшла сьогодні під стіни прокуратури. Застати її під стінами так і не вдалося, бо в даний момент вона розмовляє із заступником прокурора Львівської області.Проте прояснити ситуацію погодилися її мати.

За її словами, Мирослава захворіла під час роботи на тютюновій фабриці. “Донька з 16 років працювала там в лабораторії. А захворіла після того як американці привезли своє обладнання, яке не пройшло медичного обстеження”- каже мати, – “захворіла вона через те, що пічка постійно диміла, а вона вдихала ці випари”.

Тепер М. Крупа вимагає визнати її хворобу професійною, а відтак матиме право на компенсацію. Як відомо, вона вже судилася з власником тютюнової фірми, але програла, бо медики не представили документів про професійну хворобу, а після цього подала в суд на міністерство охорони здоров’я і санепідепмстанцію, що досі не дало жодного результату. Під час всіх цих судів вона відмовилася від адвоката і сама представляла свої інтереси. Звернення до прокуратури, за словами матері, – останній крок, вона вимагає перегляду судових рішень.

Результати її звернення до прокуратури області будуть відомі після того, як М. Крупа вийде з кабінета заступника прокурора Львівської області Богдана Подубинського. До закінчення розмови він відмовився давати будь-які коментарі з цього приводу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *