ОСТАННІ НОВИНИ

У Палаці мистецтв відкрилися п`ять виставок одразу

Ратуша-ForUm

|

Сьогодні у стінах Львівського палацу мистецтв відкрилися одразу п’ять виставок: “Комп’ютер + бізнес”, “Реклама + бізнес”, “Комп’ютер і офіс”, “Сучасний зв’язок” та “Світ друку”. Усі вони триватимуть до 28 листопада.

Останні три виставки завершують цьогорічний сезон “Галицьких інвестицій” у Львові. А міжнародні спеціалізовані виставки “Комп’ютер + бізнес” та “Реклама + бізнес” організовані ТзОВ “Виставкове бюро “ЕкспоБізнесСервіс”.

На виставках витавлені найрізноманітніші новинки в техніці, зв’язку, рекламі, поліграфії та інших галузях. Зокрема на виставці представлене революційне, на думку розробників, ноу-хау в рекламі – об’ємна стерео-реклама, яка дає змогу зробити звичні для нас бігборди об’ємними, або примушує змінюватися зображення від трьох до п’яти разів. На виставці також представлений весь спектр комп’ютерів та ноутбуків: від звичайних ноутбуків з повноцінною клавіатурою та манітором до кишенькових комп’ютерів з вмонтованими електронними цікавинками.

Особлива увага надана проблематиці використання інтернету в процесі дистанційного навчання, а також побудові інтернет-інфраструктур на прикладі студентського містечка НУ “Львівська політехніка”, в яку вже під’єднано понад 400 комп’ютерів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *