ОСТАННІ НОВИНИ

Відновлено рейди проти паркувальних порушників

Ратуша-ForUm

|

Минулого тижня відновлено проведення рейдів зі складання протоколів щодо порушників правил паркування автотранспорту. Уже складено 5 протоколів, котрі скеровані в адмінкомісії при районних адміністраціях для притягнення до відповідальності неплатників паркувального збору.

У минулому році збором за паркування займалося дві організації – Муніципальна дружина і ТзОВ “Краківський ринок”, які зібрали за 10 місяців 2002 року 134 тис.грн. За 10 місяців поточного року до бюджету надійшло 161 тис.грн.

Як повідомив головний спеціаліст управління транспорту і зв’язку Львівської міської ради Андрій Швайка, у Львові станом на 1 листопада 2003 року з метою визначення операторів паркування автотранспортних засобів на території Львова проведено 9 конкурсів, на яких було виставлено 36 зон паркування. Для участі у цих конкурсах зголосилося 14 підприємств. З них три фірми після початку надання послуг відмовились від проведення паркування у зв’язку з постійною відмовою водіїв оплачувати послуги та через відсутність важелів впливу на таких порушників. З чотирма паркувальниками розірвано угоди через значне невиконання місячного плану збору коштів від наданих послуг.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *