ОСТАННІ НОВИНИ

Час припиняти бавитися в пасочки – Тарас Стецьків

Ратуша-ForUm

|

Народний депутат України, голова обласної оорганізації ПРП, Тарас Стецьків, на сьогоднішній прес-конференції розповів, що на днях Віктор Ющенко, Юлія Тимошенко та Олександр Мороз планують підписати Меморандум трьох.

Опозиція сьогодні готується до публічного укладання угоди між Ющенком, Тимошенко та Морозом. “Потрібне негайна публічна угода між представниками опозиції, яка має продемонструвати можливість об’єднання опозиційних сил” – підкреслив Тарас Стецьків.

Крім того Тарас Стецьків окреслив сценарій подальших дій української влади в напрямку збереження президента. На його думку, він такий же, як на всьому пострадянському просторі: якщо опозиція виграє вибори, то влада їх не визнає, як це трапилося в Грузії. “Основною метою “верхів” є заблокувати наші дії навесні. Вже в лютому Кучма планує прийняти зміни до Конституції, для чого йому потрібно 300 голосів, які без комуністів він не матиме. А Медведчук тим часом концентрує в своїх руках всю силову систему України ” – заявив Тарас Стецьків. Він також розповів, що за висновками цьогорічної осені, ілюзії нашоукраїнців щодо можливих перговорів з владою остаточно розвіялися. “Грати в парламенті – означає грати на полі Медведчука. Наше поле – вулиця. Нинішня акція “Україні – народного президента” показала, що нам вдалося сформувати мережу добровольців, яка дозволить в потрібний момент вивести на вулиці мільйони людей” – підкреслив Тарас Стецьків. На його думку, встояти проти народу не здатна жодна влада.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *