ОСТАННІ НОВИНИ

Олійник пропонує СДПУ (о) ініціювати створення спеціальної слідчої комісії по нападу на “Молоду Галичину”

Ратуша-ForUm

|

Створити спеціальну парламентську слідчку комісію з розслідування останніх резонансних нападів у Львові запропонував СДПУ (о) керівник представництва блоку “Наша Україна” у Львівській області Петро Олійник. “Хай СДПУ (о) переконає більшість у потребі такої комісії, а ми підтримаємо, бо тільки така комісія може витребувати з МВС документи щодо учасників нападу на редкцію газети “Молода Галичина” – заявив народний депутат України.

За його словами, в МВС лежать фотографії нападників на редакцію і свідчення працівників “МГ” про опізнання цих нападників, однак МВС не передає ці матеріали до суду, посилаючись на те, що досліджує зв’язки цих людей на предмет причетності до інших резонансних злочинів у Львові. Уже вкотре народний депутат відмовився назвати цих нападників журналістам, посилаючись на таємницю слідства.

Водночас, народний депутат Олег Тягнибок заважив, що саме з цього приводу депутати обласної ради хотіли заслухати начальника обласної міліції Ігоря Адамчука, однак той “забрав із собою 28 міліцейських високопосадовців і поїхав до Бельгії грати у футбол”. Що ж тосується інформації про можливу відставку І.Адамчука, то О.Тягнибок зазначив, що указу про звільнення начальника обласної міліції він не бачив.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *